GAFFA COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK


Når du besøger GAFFA.dk indsamler GAFFA information om alle besøg på hjemmesiden. Disse informationer bruger GAFFA til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på GAFFA.dk og til at understøtte vores markedsføring af tilbudene fra GAFFA. Her kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvordan du kontakter GAFFA vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på GAFFA.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Såfremt der via gaffa.dk foretages behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil behandlingen ske i overensstemmelse med persondataloven.

GAFFA er herudover medlem af foreningen Danske Medier og følger foreningens retningslinjer for cookies- og privatlivspolitik.

GAFFA registrerer automatisk login- og logud- tidspunkter, IP-adresse samt data vedrørende dine bevægelser mellem forskellige sider og tjenester i GAFFA-universet. Disse oplysninger bliver ikke sammensat med navn og mail.

GAFFA bruger i den forbindelse forskellige analyseværktøjer, såsom Google Analytics og Relevant, der bistår GAFFA med at indsamle statistiske oplysninger om brugen af dr.dk.

GAFFA.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

Hvad er cookies?

En cookie er en lille datafil websites gemmer på din computer, for at de kan genkende computeren næste gang du besøger websitet. En cookie er passiv fil og kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger blandt andet cookies til følgende:

Vores samarbejdspartneres cookies:

GAFFA.dk har en række samarbejdspartnere - annoncører, analyseinstitutter og andre tjenester (fx facebook, twitter, google + og instagram) -som indsætter cookies, de såkaldte tredjeparts-cookies.

Formålet med de forskellige cookies er, at sikre levering af relevante annoncer, gøre det muligt at logge ind og dele artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål, at registrere din besvarelse og derfor undgå, at du får samme spørgeskema igen.

Hvordan undgår jeg cookies eller slipper af med dem?

Der er flere måde at undgå cookies på. Dem kan du læse mere om her: //minecookies.org/cookiehandtering.

Specifikt for Google Analytics:

Her kan du fravælge cookies fra Google Analytics: //tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies vi sætter hos dig, opbevares i et varieret antal måneder afhængig af formålet med de forskellige cookies.

Hver gang du besøger vores hjemmeside forlænges perioden for de forskellige cookies, og de fjernes automatisk, når de udløber.

Behandling af personoplysninger:

Som bruger af GAFFA.dk giver du os lov til at registrere og behandle personoplysninger om dig og dine aktiviteter på GAFFA.dk. Disse informationer bruges til at give dig relevante tilbud og anbefalinger samt for bruger med abonnement at fremsende vores magasin til den rette adresse.

GAFFA.dk registrerer og opbevarer oplysninger om:

Ophavsret

Ophavsretten til siderne, skærmbillederne, oplysningerne og alt materiale på dette Websted ejes af GAFFA DK ApS, medmindre andet er angivet. Alle personer har hermed tilladelse til at se, kopiere og udskrive materiale på dette, med mindre andet er angivet. Websted under følgende betingelser:

Materialet må kun bruges som information. Materialet må kun bruges til ikke-kommercielle formål. Alle kopier af materialet eller dele heraf skal indeholde denne meddelelse om ophavsret.

Bemærk, at alle tjenester og produkter, der beskrives på dette Websted, kan være underlagt andre immaterialrettigheder, der forbeholdes af GAFFA DK ApS, og ikke er licenseret heri.

Du må ikke ændre eller på anden måde foretage ændringer af noget materiale, som du udskriver eller henter på dette Websted, herunder, uden begrænsninger, fjernelse af identifikationsmærker eller -symboler fra dette materiale. Du må ikke bruge dette Websted til noget formål, der er ulovligt, bedragerisk, krænkende, obskønt eller truende.

Ændringer af Webstedet

Oplysningerne, materialet og indholdet på siderne på Webstedet kan ændres uden varsel på et hvilket som helst tidspunkt. Vi kan foretage ændringer af visse vilkår og betingelser uden varsel, mens du vil modtage information om ændringer når det gælder lagring og brug af persondata.

Ansvarsfraskrivelse

Oplysninger, service, produkter og materialer, som er indeholdt i og /eller som der annonceres for på Sitet, herunder uden nogen begrænsning tekst, grafik og links, vises som de er og forekommer uden nogen garanti. GAFFA DK ApS kan ikke drives til ansvar for annoncørens kampanger på siden. GAFFA DK ApS giver ingen garanti for, at oplysningerne, der er adgang til via Sitet, er nøjagtige, fuldstændige eller gældende. Vi er ikke ansvarlige for stavefejl og lignende. Priser og oplysninger om, hvorvidt produkter er til rådighed, kan ændres uden varsel.

Forpligtelser

Brugeren har følgende forpligtelser:

GAFFA DK ApS kan til enhver tid slette og redigere en brugers profil og indlæg uden tilladelse fra brugeren selv, hvis denne overtræder de til enhver tid gældende brugervilkår.

Hvis nogen del af disse Almindelige Betingelser skulle blive anset for retsstridig eller ugyldig og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.


Kontakt GAFFA

Se vores kontaktinformation.


GAFFA DK ApS har til enhver tid ret til at revidere disse betingelser.

Copyright 2018 © GAFFA DK ApS, Alle rettigheder forbeholdes.